12.12.2013: In vizita la Dorbovolski (VIDEO)                       11.12.2013: Gol fantastic (VIDEO)                       09.12.2013: Esec cu Dinamo-Auto (VIDEO)                       05.12.2013: Iura-Gol                       04.12.2013: Victorie cu emotii (VIDEO)                       30.11.2013: Declaratii dupa meci (VIDEO)                       30.11.2013: Infrangere la Orhei (VIDEO)                                           


Istoric
Timp de 5 ani, Rapid Ghidighici a avut 9 antrenori. Pe lângă Afanasiev echipa a fost antrenată de Sergiu Sârbu, Igor Oprea, Serghei Dubrovin, Vlad Goian, Spiridon Niculescu, Sergiu Secu, Pavel Iriciuk, Petru Efros.

Odată cu dezvoltarea echipei, cooptarea unor jucători tineri, de mare valoare și perspectivă, președintele Rapidului, Victor Ostap, a pus temelia unei baze sportive a clubului, dotată cu 3 terenuri cu iarbă naturală și unul cu suprafață artificială pentru antrenamente. În paralel la Ghidighici se construiește sediul central al clubului, care va fi dotat cu săli specializate conform standardelor mondiale, dar și un hotel pentru jucători. Proiectul valorează circa 10 milioane de dolari și este preconizat să fie dat în exploatare până în 2015.

”În tot ceea ce fac îmi place să fiu profesionist. La fel și acest club, trebuie să corespundă tuturor criteriilor internaționale. Cu stadion, cu bază sportivă, cu o echipă de profesioniști. Fac asta pentru că iubesc fotbalul și pentru dezvoltarea fotbalului în Republica Moldova”, spune președintele Rapidului, Victor Ostap. Ion Poalelungi, fondator Rapid Ghidighici: ”Rapid Ghidighici a ajuns la a 5-a aniversare. Suntem o echipă foarte tânără, practic n-am ajuns la vârsta maturității, dar deja țintim obiective majore. Istoria fotbalului demonstrează că și un club foarte tânăr poate face performanță, iar Rapid tinde spre perfecțiune, spre professionalism. Vrem să facem din Rapid una dintre echipele de top din Moldova, să ne menținem an de an acolo sus, printre liderele clasamentului, să jucăm stabil în cupele europene și să reprezentăm cu demnitate țara pe arena internațională.”© FC Rapid 2007 - 2013. All rights reserved.
Copy and restribution of contents must contain reference to the given site.