16.08.2013: Frantuz a parasit Rapidul                       15.08.2013: Il vrem pe Andronic, vom colabora cu Seliuk                       14.08.2013: Dezavantajati de arbitri (video)                       13.08.2013: Progresam in atac                       13.08.2013: Prima infrangere in sezon                       12.08.2013: Аnatol Doros a parasit echipa Rapid                       12.08.2013: Marc Gouffan si Boris Odwong, suspendati activitatile                                           


15.08.2013


Il vrem pe Andronic, vom colabora cu Seliuk

Rapid Ghidighici a ajuns la un acord de colaborare cu celebrul impresar Dmitri Seliuk (foto). Ucraineanul este unul dintre cei mai apreciati agenti FIFA din Europa. Seliuk colaboreaza cu mai multe echipe din Ucraina si Rusia. Printre clientii lui figureaza Lacina Traore (Anji Mahacikala), Araz Ozbiliz (Spartak Moscova) sau Yaya Toure (Manchester City).

 

Victor Ostap, presedintele clubului Rapid Ghidighici:

 

- Domnul Seliuk a ajuns la Rapid prin intermediul antrenorului echipei noastre Vladimir Liutii. Ei sunt prieteni de mult timp. Am apelat la dumnealui referitor la transferul lui Ion Jardan la Arsenal Kiev. Totul s-a rezolvat intr-o ora. Avem de gand sa realizam cateva proiecte importante impreuna cu Seliuk. Vom aduce la Rapid jucatori tineri de la selectionatele Nigeriei si a Coastei de Fildes. Fotbalistii africani vor juca pentru Rapid 1-2 ani dupa ce vor fi transferati la alte cluburi.

 

- Cand vor veni africanii la echipa?

 

 

- Merge procesul de perfectare a actelor si in timpul apropiat ii vom vedea in Moldova. Din start s-a discutat despre sase jucatori, dare eu am acceptat doar trei africani: fundas central, mijlocas ofensiv si atacant. Nu va fi benefic pentru club, daca vom avea in lot prea multi stranieri.

 

- In vizorul Rapidului sunt si jucatori autohtoni?

 

 

-Sigur. Demult il dorim pe Valeriu Andronic. Avem nevoie de acest fotbalist valoros si experimentat. Mai mult, vrem sa-i achizitionam pe Vladislav Ivanov si Vadim Cemirtan de la FC Costuleni. In afara ei suntem in discutii cu alti 2-3 jucatori din Moldova.

 

Petru Efros, managerul general al clubului Rapid Ghidighici:

 

- Este o colaborare binevenita. Stim cu totii ca in ultimul timp cluburile din Moldova nu prea vand jucatori. Aceasta colaborare trebuie sa fie dezvoltata pe viitor. Sper ca prin intermediul lui Seliuk, rapidistii se vor transfera la echipe mai mari. Impreuna cu staff-ul tehnic ne-am pus ca scop sa ridicam Rapidul la stagiu european. Este evident ca trebuie sa schimbam mentalitatea echipei, deoarece a venit timpul sa aderam la un nivel profesionist. Cu venirea fotbalistilor straini va creste si concurenta, cea ce e un lucru bineferic pentru progresul jucatorilor. Avem fotbalisti buni, insa trebuie sa-i crestem intr-un mod corect. Cred ca avem nevoie de o perioada de timp.


Rețelele socialeCommentează
© FC Rapid 2007 - 2013. All rights reserved.
Copy and restribution of contents must contain reference to the given site.