17.09.2013: VIDEO Speranta-Rapid                       15.09.2013: Victorie importanta                       14.09.2013: Urmeaza Speranta                       13.09.2013: Antrenor pana la sfarsitul anului                       12.09.2013: La multi ani, Oleg Ostap!                       09.09.2013: Amical cu FC Academia                       07.09.2013: A ramas rezerva                                           


05.09.2013


Vrea sa devina bogat fara sa munceasca

Comitetul de Disciplina al Federatiei de Fotbal a luat inca o decizie importiva formatiei Rapid Ghidighici. De aceasta data, acest organ, a obligat echipa sa plateasca in 10 zile, 9600 de dolari fostului jucator al Rapidului, Ovidiu Mendizov. Pentru suporterii echipei noaste acest fotbalist este un anonim, intrucat nu a jucat niciun (!!!) meci in a doua jumatate a sezonului trecut. Cum poate acest fundas celebru din Romania sa pretinda la bani, daca nu a facut nimic pentru club? 

"Vreau sa aduc la cunostinta ca la FC Rapid, eu, Victor Ostap, sunt unicul om, care isi ia obligatiuni financiare fata de jucatori. In rest nu mai sunt persoane abilitate. Despre existenta contractului jucatorului Ovidiu Mendizov am aflat pe 18 mai. Pe contract nu exista semnatura mea. Documentul a fost semnat de fostul manager general Sevastian Botnari, care nu a avut dreptul sa faca acest lucru. Mai mult, Mendizov nu a jucat niciun minut pentru Rapid. Eu am fost impotriva acestui transfer la Rapid. Noi avem fundasi stanga. Toate aceste cauze imi permit sa afirm ca acest contract este o facatura. Viteza, cu care a fost luata hotararea de catre membrii Comitetului de Disciplina, arata implicarea unora dintre ei in acest proces. Avand in vedere ca situatia devine inoportuna, ne-am adresat astazi la Procuratura Generala. Ne dorim sa aflam despre ce fel de contract merge vorba. Mendizov nu va primi bani, deoarece s-a intamplat o inselaciune. Clubul Rapid are datorii, dar nu in fata unor fotbalisti inexistenti!", - Victor Ostap, presedintele clubului Rapid Ghidighici.


Rețelele socialeCommentează
© FC Rapid 2007 - 2013. All rights reserved.
Copy and restribution of contents must contain reference to the given site.